• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM-dakbedekking plaatsen op PIR-isolatie?

EPDM dakbedekking plaatsen en tegelijkertijd uw dak isoleren met PIR-isolatie? Dat kan, in dit blog zullen we u vertellen waarom dit zo`n mooie oplossing is en hoe u dit het beste uit kunt voeren.

Waarom EPDM-dakbedekking

De dakbedekking van Interexpress is enorm duurzaam en gaat gemiddeld zo`n 50 jaar mee, andere soorten dakbedekking hebben vaak maar een levensduur van 20 tot 30 jaar. Ook hebt u bij andere soorten dakbedekking te maken met veel meer onderhoud, langere verwerking en is het vaak lastiger om de klus zelf uit te voeren. EPDM daarentegen, is zeer gemakkelijk door u zelf te leggen omdat het gewoon op het dak gelijmd kan worden met behulp van onze speciaal geproduceerde bodemlijm en contactlijm. Daarnaast is het bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden wegens de soepelheid van het folie, dankzij deze flexibiliteit krimpt het product bij kou (tot wel -40 C) en zet het uit bij warmte (tot wel +130 C). Hierdoor scheurt en beschadigt het rubber niet.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm-pir-isolatie

PIR

Alles over PIR isolatie

hoe-installeer-ik-zonnepanelen-op-epdm-dakbedekking

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op EPDM

Waarom PIR-isolatie

De PIR-isolatieplaten van Interexpress zijn zeer dun en hebben tegelijkertijd een zeer hoge RD-waarde, zo raakt u weinig woonruimte kwijt maar zorgt u er toch voor dat u een goed rendement kunt halen. U begint daarnaast ook nog eens vanaf dag 1 met het terugverdienen van uw investering, uw gas-en energiekosten nemen natuurlijk vrijwel meteen af. PIR heeft een levensduur van wel 50 jaar, zo blijft de kwaliteit lang gewaarborgd en hoeft u er vrijwel niet naar om te kijken.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Combinatie van EPDM en PIR

Ook PIR-isolatie is zeer duurzaam met een levensduur van 50 jaar, dit zorgt ervoor dat dit perfect te combineren is met EPDM-dakbedekking. De meeste warmte gaat verloren via het dak van uw woning, daarom merkt u natuurlijk het meeste verschil wanneer u dit goed zal gaan isoleren. PIR-isolatie is drukvast dus u kunt er gewoon oplopen, dit maakt de installatie natuurlijk een heel stuk gemakkelijker. Ook de toplaag van PIR zorgt ervoor dat EPDM hier heel simpel op te verlijmen is met behulp van onze speciale EPDM-lijmen.

Interexpress heeft alles wat u nodig heeft!

Bij Interexpress bent u aan het juiste adres voor vrijwel alles wat u nodig heeft, u kunt het EPDM gemakkelijk op maat bestellen zodat u niet hoeft te gaan knippen in het folie. Uw bestelling wordt al op een door u gekozen locatie afgeleverd binnen 2 werkdagen, zo kunt u meteen beginnen met uw klus bij ontvangst. Wanneer u nog vragen heeft of opzoek bent naar advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!