• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Dak isoleren om geld te besparen

Het is natuurlijk met de huidige energieprijzen verstandig om te zoeken naar kostenbesparende oplossingen, hiervan is het isoleren van uw woning een mooi voorbeeld. Ook kunt u dit erg mooi combineren met EPDM-dakbedekking, in dit blog vertellen we u hier mee over en brengen we voor u de mooie voordelen aan het licht.

Voordelen van het isoleren van uw woning

Wanneer uw woning of gebouw helemaal niet geïsoleerd is, verliest het al zo’n 35% aan warmte via het dak. Dit kunt u erg goed tegengaan door isolatie aan te brengen, dit is een betaalbare investering die zichzelf al vanaf dag één terug zal gaan verdienen. Vooral PIR-isolatiemateriaal is hier geschikt voor, de platen nemen weinig ruimte in beslag, zijn erg stevig en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. U heeft dus maar weinig platen nodig om te isoleren. Ook is het nog eens mogelijk om hiervoor subsidie aan te vragen, dit drukt ook nog eens in de kosten. De platen zijn snel en in grote aantallen leverbaar en kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden, zo kunt u bijvoorbeeld een spouwmuur, gevel, vloer of dak hiermee isoleren.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm-meest-duurzame-dakbedekking

EPDM

Duurzame EPDM dakbedekking

epdm-dakbedekking-en-zonnepanelen-de-beste-combinatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op EPDM

Europese EPDM dakbedekking

Ook bent u bij Interexpress aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar dakbedekking, wij verkopen alleen maar A-kwaliteit dakbedekking en altijd wel een passende oplossing voor u in huis. Dit Europese EPDM heeft veel mooie eigenschappen, zo is het zeer elastisch, is het beschikbaar in vele maten en is het gemakkelijk en snel door uzelf te verwerken. Ook kunt u EPDM uitstekend combineren met PIR-isolatie, beiden zijn namelijk zeer duurzaam en hebben een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Daarnaast kunt u EPDM ook nog eens op veel verschillende ondergronden verlijmen, voorbeelden hiervan zijn: beton, isolatie, bitumen, zink, oude dakbedekking, diverse metalen en ander EPDM.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Waarom kiezen voor Interexpress?

Bij Interexpress kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om dak helemaal af te ronden, in ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld EPDM folie, PIR-isolatiemateriaal, daktrimmen, EPDM-contactlijm, EPDM-bodemlijm, EPDM-kit en EPDM hemelwaterafvoeren. Zo slaagt u altijd en hoeft u niet meer verder te kijken, wanneer u toch nog vragen heeft kunt u altijd gebruik maken van onze videohandleidingen en blogs waarin al veel van uw vragen beantwoord kunnen worden. Ook kunt u contact opnemen met een van onze experts, zij kunnen u altijd voorzien van advies of antwoord geven op uw vragen.