• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Dak isoleren om geld te besparen

Voordelen van het isoleren van uw woning

Wanneer uw woning of gebouw helemaal niet geïsoleerd is, verliest het al zo’n 35% aan warmte via het dak. Dit kunt u erg goed tegengaan door isolatie aan te brengen, dit is een betaalbare investering die zichzelf al vanaf dag één terug zal gaan verdienen. Vooral PIR-isolatiemateriaal is hier geschikt voor, de platen nemen weinig ruimte in beslag, zijn erg stevig en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. U heeft dus maar weinig platen nodig om te isoleren. Ook is het nog eens mogelijk om hiervoor subsidie aan te vragen, dit drukt ook nog eens in de kosten. De platen zijn snel en in grote aantallen leverbaar en kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden, zo kunt u bijvoorbeeld een spouwmuur, gevel, vloer of dak hiermee isoleren.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Europese EPDM dakbedekking

Ook bent u bij Interexpress aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar dakbedekking, wij verkopen alleen maar A-kwaliteit dakbedekking en altijd wel een passende oplossing voor u in huis. Dit Europese EPDM heeft veel mooie eigenschappen, zo is het zeer elastisch, is het beschikbaar in vele maten en is het gemakkelijk en snel door uzelf te verwerken. Ook kunt u EPDM uitstekend combineren met PIR-isolatie, beiden zijn namelijk zeer duurzaam en hebben een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Daarnaast kunt u EPDM ook nog eens op veel verschillende ondergronden verlijmen, voorbeelden hiervan zijn: beton, isolatie, bitumen, zink, oude dakbedekking, diverse metalen en ander EPDM.

Waarom kiezen voor Interexpress?

Bij Interexpress kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om dak helemaal af te ronden, in ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld EPDM folie, PIR-isolatiemateriaal, daktrimmen, EPDM-contactlijm, EPDM-bodemlijm, EPDM-kit en EPDM hemelwaterafvoeren. Zo slaagt u altijd en hoeft u niet meer verder te kijken, wanneer u toch nog vragen heeft kunt u altijd gebruik maken van onze videohandleidingen en blogs waarin al veel van uw vragen beantwoord kunnen worden. Ook kunt u contact opnemen met een van onze experts, zij kunnen u altijd voorzien van advies of antwoord geven op uw vragen.

PIR isolatie voordelig en in verschillende diktes

Onze PIR isolatie is voordelig en in verschillende diktes aan te schaffen. Ook in combinatie met onze bevestigingssets.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

tytane_pir_isolatie3_1_1-1

PIR isolatieplaat 20mm dik

Prijzen vanaf

€6,99 Incl. BTW

dampremmende_folie_v1_2-3

Dampremmende folie 2m x 50m, 0,06mm dik

€35,92 Incl. BTW

pir_isolatie_bevestiging_2-1

Combinatiepakket 5,0 x 40mm voor isolatie 20mm

Prijzen vanaf

66,65 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

  • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
    Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw
  • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
    Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
  • EPDM op het dak van een schuur leggen
    Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress