• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM folie toepassingen

EPDM folie is één van de toepassingen die wij gebruiken. Deze folie kent vele mogelijkheden en wordt geproduceerd voor 3 verschillende doeleinden:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM speciaal voor gevels

Deze folies lijken op het eerste oog veel op elkaar, maar hebben in de samenstelling van het EPDM rubberfolie toch wezenlijke verschillen. Zo kun je EPDM folie voor het dak absoluut niet in de vijver plaatsen, maar de vijverfolie kan ook zeker niet gebruikt worden als dakbedekking.

EPDM dakfolie prijs

De prijs van ons dakfolie ligt tussen de €11,95 en €14,94 per m², hiermee haalt u een oersterk product in huis van een hoge kwaliteit van het Nederlandse A-merk TYTANE®.

EPDM folie dak, vijver en gevels

De prijs van EPDM folie voor uw vijver is laag, dit komt omdat u minder lijm gebruikt dan bij een EPDM dak. Vaak gebruikt u gewoon grind in de vijver, dit drukt al veel in de kosten.

EPDM vijverfolie op maat kopen? Dat kan, een vijver bekleden met EPDM is dus wel mogelijk.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
hoeveel-kost-epdm

Prijs

Prijs EPDM dakbedekking

is-epdm-wortelwerend

Sedum

Is EPDM wortelwerend?

Een vijverfolie met EPDM lijmen?

U hoeft alleen de randen en opstanden te verlijmen met onze EPDM contactlijm en deze vervolgens af te kitten met de EPDM sealant kit. Hiermee bent u verzekerd van een oersterke en waterdichte afwerking waar u jaren profijt van zult hebben! De dikte van uw vijverfolie hangt af van de oppervlakte van de vijver, bij een grotere vijver word een grotere dikte aanbevolen.

U kunt de afmetingen van uw benodigde vijverfolie ook bepalen aan de hand van de volgende formule:

  • Lengte vijver + 2x de diepte + 1 meter = de lengte van de folie
  • Breedte vijver + 2x de diepte + 1 meter = de breedte van de folie

Mogelijkheden EPDM rubberfolie

EPDM folie kan ook worden gebruikt voor het afdichten van waterbassins, tunnels, kelders, gevels of dakgoten. Vocht of hoogwater problemen kunnen eenvoudig worden tegengegaan door gebruik te maken van EPDM. 

De folie kan eenvoudig en lokaal op het lek worden toegepast, maar kan ook dienen als volledige afdichting van bijvoorbeeld kelders. De folies zijn ook verkrijgbaar als EPDM stroken om bijvoorbeeld lokale afdichtingsproblemen te verhelpen. 

De stroken kunnen ook worden gebruikt voor het wind- en waterdicht maken van gebouwen en overige bouwwerken. Ook worden EPDM stroken veelvuldig ingezet om dilatatievoegen te dichten of om oude of nieuwe dakgoten te bekleden en op deze wijze waterdicht af te dichten.

Voor het grotere werk kunt u standaard rollen EPDM folie kopen. Deze worden gebruikt voor het afdichten in bijvoorbeeld kelders, maar ook voor dakwerken. 

Wilt u de gehele kelder bijvoorbeeld afdichten, dan kunt u hier de standaard EPDM rollen voor gebruiken. Waterbassins en tunnels vereisen grote stukken folie, ook wel membranen genoemd. EPDM folie voor deze doeleinden wordt in grote afmetingen geproduceerd.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

EPDM lijmen

Alle lijmen

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Advies op maat over EPDM

Wilt u weten welke EPDM folie u nodig heeft voor een specifieke toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen u advies op maat geven. U kunt Interexpress bereiken door te bellen naar 085 065 6810.