• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
 • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
 • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM op het dak van een bedrijfspand

EPDM voor renovatie of nieuwbouw

Wilt u een bedrijfspand of loods met plat dak voorzien van een nieuwe dakbedekking, dan is zoals gezegd EPDM een prima keuze. Omdat EPDM in de meeste gevallen gewoon over de oude dakbedekking gelegd kan worden, scheelt dat al in tijd en kosten. Zo is EPDM dakbedekking een goed alternatief voor bitumen dakbedekking. Daarnaast weet u zeker dat u tientallen jaren niet meer aan renovatie hoeft te denken, want dit materiaal gaat minstens 50 jaar mee.

Laat u een nieuw bedrijfspand of hal neerzetten, investeer dan zeker in een goed dak! Helemaal in combinatie met PIR isolatieplaten is dit namelijk een duurzame oplossing. Want niet alleen gaat deze dakbedekking dus minimaal 50 jaar mee, als u goed isoleert hoeft u minder te stoken en dat merkt u weer op uw energienota. Daarnaast is EPDM dakbedekking met zonnepanelen een uitstekende en duurzame oplossing, op deze manier kunt u veel geld besparen.

De voordelen van EPDM van Tytane

 • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt in combinatie met isolatie

EPDM aanbrengen op grote oppervlakken

Ook voor grote bedrijfspanden is EPDM dakbedekking een optie. Bij Interexpress is EPDM dakbedekking te bestellen van maximaal 9 meter breed tot wel 30 meter lang. Op deze manier kunt u snel grote oppervlaktes voorzien van dakbedekking. Wanneer u meerdere folierollen moet gebruiken om een groot dakvlak te bedekken moet de overlap minimum een 15 cm zijn.

De eerste 10cm moet tweezijdig met een contactlijm verlijmd worden en met een aandrukrol stevig worden aangerold. Daarna kunt u voor de laatste 5cm kit aanbrengen welke ook met een aandrukroller wordt verspreid tussen de twee dichtingen zodat een waterdichte naad ontstaat. Dit is nodig omdat na enkele jaren de lijm niet meer voldoende is.

EPDM ook geschikt voor groendak of met ballast

Wilt u het nieuwe dak voorzien van grind, dan kan dat prima met EPDM als ondergrond. Het voordeel van grind op het dak is dat u alleen de randen tweezijdig hoeft te lijmen, omdat het grind ervoor zorgt dat de dakbedekking op zijn plaats blijft. 

Helemaal van deze tijd zijn zogenaamde groen -of sedumdaken. Omdat EPDM wortelwerend is, is dit materiaal prima te gebruiken als ondergrond. Ervan uitgaande dat de dakconstructie goed is, is EPDM beloopbaar en dat zorgt ervoor dat de planten of het gras makkelijk op het dak aangebracht kan worden, en kan worden onderhouden.

Interexpress; EPDM voor grote oppervlaktes

Bij Interexpress koopt u de EPDM dakbedekking op maat, wat het extra makkelijk maakt om het te leggen. Daarnaast kunt u ook voor alle andere benodigdheden bij ons terecht. EPDM lijm en kit, hemelwaterafvoeren, ontluchtingen, EPDM gereedschap en PIR isolatie, u vindt het in onze betrouwbare webshop. Ook proberen we voor u de kosten van een epdm plat dak zo scherp mogelijk te houden. Heeft u nog advies nodig over bijvoorbeeld het type ondergrond of het materiaal EPDM zelf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een team van specialisten zit voor u klaar!

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

 • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
  Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw
 • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
  Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
 • EPDM op het dak van een schuur leggen
  Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress