Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

EPDM

EPDM de beste keuze van dit moment! EPDM is de oplossing! Niet alleen voor uw platte dak, gevel of dakgoot maar wat dacht u van luchtdicht bouwen.

levensduur van EPDM folie t.o.v DPC folie

EPDM wordt steeds meer toegepast terwijl een paar jaar geleden de meeste mensen er nog nooit van hadden gehoord. EPDM heeft een grote opmars en vervangt steeds meer traditionele bouwtechnieken. DPC folie is bijvoorbeeld welliswaar goedkoper dan EPDM folie, maar de levensduur van EPDM is ongekend t.o.v DPC. Een levensverwachting van 50 jaar is niks abnormaal daar kunnen de meeste producten niet tegen op.

EPDM bestaat al sinds de jaren 50

De meeste mensen denken ook dat EPDM een nieuw product is maar niks is minder waar, EPDM bestaat al vanaf de jaren 50. De laatste jaren krijgt het echter steeds meer bekendheid. Logisch want wie wil er nu niet zelf een plat dak kunnen vervangen of een zinken dakgoot kunnen renoveren. Vroeger moest je dit over laten aan een loodgieter of aannemer maar die tijden zijn voorbij. Iedereen kan vanaf nu het dak op. Uiteraard zijn er nog wel gevaren en bezwaren hoe ga je isoleren, EPDM verlijmen of EPDM verwerken.

EPDM lijm moet van hetzelfde merk zijn voor garantie

Het Lijmen van EPDM dakbedekking doe je bijvoorbeeld met de juiste EPDM lijm die bij het product en EPDM merk horen als is het alleen maar om volledige garantie op uw EPDM dak te krijgen. Want ook bij EPDM geldt goedkoop is duurkoop, vele kwaliteiten en productverschillen zijn er verkrijgbaar. EPDM koop je bij de specialist. Zodat u ook over tientallen jaren nog plezier hebt van uw dak, goot of gevel. Meer informatie kijk eens op onze website, online bestellen kan natuurlijk ook.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen