10% WEEKENDACTIE!

Profiteer direct en ontvang alleen dit weekend nog 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*actie loopt t/m maandag 11 december!

Informatie over EPDM

EPDM is de beste keuze van dit moment! EPDM is de oplossing voor zowel uw platte dak, gevel of dakgoot, en wordt steeds vaker gebruikt voor luchtdicht bouwen.

Levensduur van EPDM folie t.o.v DPC folie

EPDM wordt steeds meer toegepast, terwijl een paar jaar geleden de meeste mensen er nog nooit van hadden gehoord. EPDM beleefd een grote opmars en vervangt steeds meer traditionele bouwtechnieken. DPC folie is bijvoorbeeld weliswaar goedkoper dan EPDM folie, maar de levensduur van EPDM is ongekend ten opzichte van DPC. Een levensverwachting van 50 jaar is standaard en daar kunnen de meeste andere producten niet tegen op.

EPDM bestaat al sinds de jaren 50

De meeste mensen denken dat EPDM een nieuw product is, maar niks is minder waar. EPDM bestaat namelijk al vanaf de jaren 50! De laatste jaren krijgt het echter steeds meer bekendheid. Dat is in onze ogen logisch, want wie wil er nu niet zelf een plat dak kunnen vervangen of een zinken dakgoot kunnen renoveren. Vroeger moest dit worden overgelaten aan een loodgieter of aannemer, maar die tijden zijn voorbij. Iedereen kan vanaf nu het dak op. Uiteraard zijn er nog wel gevaren en bezwaren, want hoe ga je isoleren, EPDM verlijmen of EPDM verwerken? Hiervoor kunt u allemaal terecht bij Interexpress!

EPDM lijm van hetzelfde merk voor garantie

Het lijmen van EPDM dakbedekking doe je met de juiste EPDM lijm die bij het EPDM merk Tytane horen, als is het alleen maar om volledige garantie op uw EPDM dak te krijgen. Want ook bij EPDM geldt goedkoop is duurkoop, en er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. De EPDM lijm kan enkelvoudig worden aangebracht (uitgezonderd de randen).

Betrouwbare service van Interexpress

Als u met EPDM aan de slag gaat, staat Interexpress voor u klaar. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig Europees EPDM, en alle bijbehorende accessoires en toebehoren zijn ook bij ons verkrijgbaar. Naast onze speciale lijm en kit hebben wij ook PIR isolatieplaten, daktrimmen, hemelwaterafvoeren en EPDM aandrukrollers in ons ruime assortiment.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen