• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Hoeveel kost EPDM

EPDM is een veelgebruikt product dat toepasbaar is voor vele toepassingen, maar wordt het voornamelijk gebruikt als EPDM-dakbedekking. Het heeft namelijk veel mooie voordelen, maar wat zijn de kosten van EPDM nou. Hierover vertellen u meer in dit blog.

De mooie eigenschappen van EPDM

Dit product moet uiteraard aan vele eisen voldoen, wanneer het op uw woning of gebouw gelegd moet worden. Het is water- en winddicht, enorm elastisch, bestand tegen grote temperatuurverschillen, bestand tegen Uv-straling en enorm duurzaam. Het heeft namelijk een gemiddelde levensduur van wel 50 jaar en heeft bijna geen onderhoud nodig. Doordat het folie zo enorm elastisch is, krimpt het bij kou en zet juist uit als het weer warmer wordt. Dit zorgt ervoor dat het EPDM niet scheurt of breekt, deze kans is bij andere soorten dakbedekking zoals bitumen en PVC een stuk groter. Deze 2 soorten dakbedekking hebben ook veel meer onderhoud en aandacht nodig en zijn een stuk minder elastisch.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Toepassingen

Vele toepassingen van EPDM

Uitleg

Informatie over EPDM

De prijs van EPDM-dakbedekking

De prijs van onze Europese folie zal wegens de grote voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking dan ook wat hoger zijn, maar wegens de veel langere levensduur bent u op de lange termijn veel goedkoper uit. Ook wordt dit product op het dak gelijmd, dit kunt u gemakkelijk zelf doen met onze lijm en kit en hierbij heeft u geen dure expert nodig. Ook het combineren van EPDM met zonnepanelen of een groendak is geen enkel probleem. Dit is iets wat u natuurlijk ook mee kunt nemen in de afweging. Ook bent u een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, u kunt hooguit een keer de bladeren van uw dak vegen of ervoor zorgen dat afvoeren niet verstopt gaan zitten met bladeren of ander afval.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

EPDM lijmen

Alle lijmen

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM kopen bij Interexpress!

Voor Europese EPDM bent u bij Interexpress aan het juiste adres, in ons assortiment hebben we alles wat u nodig heeft om uw dak mee af te ronden zoals bodemlijm, contactlijm, kit, daktrimmen, PIR-isolatie en een hemelwaterafvoer. Ook kunt u kiezen voor een compleet EPDM dakpakket, dit pakket bevat meteen alles wat u nodig heeft, zo hoeft u zelf niets te berekenen.