• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Voor uw dak een ontluchting?

Een goede ventilatie van een woning, bedrijf of andersoortig pand is belangrijk, want een goede ontluchting door middel van een dakdoorvoer is van grote invloed op uw gezondheid. Zonder goede luchtstroom is de luchtvochtigheid vaak erg hoog, wat kan leiden tot bijvoorbeeld schimmelvorming. Om onnodige gezondheidsklachten te voorkomen en schimmel en vocht in uw pand tegen te gaan, is een goede dakdoorvoer voor ontluchting dan ook eigenlijk onmisbaar!

Voorkom gezondheidsklachten met een dakdoorvoer

Als er in een ruimte te weinig ventilatie is en vocht en warmte niet goed afgevoerd kunnen worden, bestaat er een kans op schimmelvorming . Wat begint met een paar kleine zwarte plekjes in het plafond of behang breidt zich al gauw uit naar andere plekken in huis. Dit duidt op een vochtprobleem, waardoor schimmels ontstaan. Voor mensen met bijvoorbeeld luchtwegproblemen kan dit dan ook voor gezondheidsklachten zorgen, maar ook mensen die hier geen last van hebben kunnen hier hinder van ondervinden. De ontluchting is dus enorm belangrijk en is eigenlijk maar een kleine investering. Als u een plat of licht hellend EPDM dak heeft, kunt u dus maar beter gelijk voor een goede dakdoorvoer zorgen!

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
dakkapel-met-epdm

Dakkapel

Dakkapel met EPDM?

toepassingen-epdm

EPDM

Vele opties met EPDM dakbedekking

Monteren van een doorvoer op een EPDM dak

Een dakdoorvoer is eigenlijk een gat in het dak en daarom is het belangrijk dat dit goed en waterdicht wordt geplaatst op uw dakbedekking. Wanneer u dus bijvoorbeeld een aanbouw gaat realiseren, of een overkapping of tuinhuis met een plat dak wilt plaatsen, is het verstandig de dakdoorvoer direct te monteren tijdens het bouwproces. Als u heeft gekozen voor EPDM als dakbedekking, dan kunt u zelf prima de dakdoorvoer plaatsen. Teken deze af op het folie en knip een gat in het folie op de plek waar de dakdoorvoer moet komen. Plaats vervolgens de dakdoorvoer door het dak en werk deze af met een EPDM manchet. Gebruik goede EPDM kit om deze waterdicht af te werken zodat u geen last van lekkages krijgt.

Kwaliteit koopt u bij Interexpress!

Een goede ventilatie van een woning of bedrijfspand is dus belangrijk voor uw gezondheid en zorgt tevens voor goede ventilatie en dat de lucht zuurstofrijk blijft. Een meer dan goede investering om de leefbaarheid voor u en uw huisgenoten of personeel te verbeteren. Want met een dubbelwandige dakdoorvoer van Interexpress voorkomt u vocht, condens en schimmels!

Naast een dakdoorvoer en EPDM manchetten kunt u bij Interexpress terecht voor alle benodigdheden voor een dak. EPDM is gemakkelijk op maat te bestellen en ook zaken als PIR isolatie en hemelwaterafvoeren vindt u in onze webshop. Heeft u hulp of advies nodig over het plaatsen van een van onze producten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Naast een dakdoorvoer en EPDM manchetten kunt u bij Interexpress terecht voor alle benodigdheden voor een dak. EPDM is gemakkelijk op maat te bestellen en ook zaken als PIR isolatie en hemelwaterafvoeren vindt u in onze webshop. Heeft u hulp of advies nodig over het plaatsen van de ontluchting dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.