Gratis aandrukroller actie!

Ontvang nu bij aanschaf van een EPDM dakpakket een gratis aandrukroller t.w.v. 34.94!

Een EPDM hemelwaterafvoer op een plat dak is essentieel. Het zorgt ervoor dat uw EPDM dakgoot goed functioneert. Wanneer u geen gebruik maakt van een EPDM hwa kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij bieden verschillende soorten EPDM waterafvoeren aan zoals een EPDM onderuitlopen en zijuitlopen. Onze hemelwaterafvoeren vallen in uw bestaande afvoer en zijn daarom een fractie kleiner dan uw hemelwaterafvoer buis. Onze waterafvoeren zijn voorzien van een slabbe met daaraan een buis van PE materiaal gelast. De slabbe verlijmd u eenvoudig met onze contactlijm en kit aan uw EPDM dak.

Meer informatie

Producten 11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 90 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 90 graden uitloop
  Tytane
  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 90' uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm.
  € 25,35
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 45 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 45 graden uitloop
  Tytane
  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 45' uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm.
  € 27,77
  Per stuk
  Incl. BTW

Producten 11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvoer plat dak

Het is noodzakelijk om een hemelwaterafvoer aan te brengen op een plat dak. Wanneer u dit niet doet blijft het water op het platte dak liggen met als gevolg dat het dak beschadigt doordat het het gewicht van het water moet dragen. Daarnaast kunt u het water dat u middels de hemelwaterafvoer afvoert ook opvangen in een regenton. Door het regenwater op te vangen heeft u in droge tijden een voorraad hemelwater wat u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw planten in de tuin mee te verzorgen. 

Verschillende soorten waterafvoeren

In ons assortiment vindt u verschillende soorten waterafvoeren. Deze variëren niet alleen van uitloop (onderuitloop of zijuitloop), maar ook in afmeting. Welk formaat hemelwaterafvoer u uiteindelijk moet hebben is afhankelijk van het oppervlak van het dak en het aantal regenwater dat moet worden opgevangen. Waterafvoeren met een diameter tot 90mm volstaan over het algemeen op daken van schuurtjes, tuinhuisjes of kleine overkappingen. Grotere EPDM daken hebben vanzelfsprekend een hemelwaterafvoer met een grotere doorsnede nodig. Weet u niet welke hemelwaterafvoer u moet hebben? Neem dan contact met ons op via 085 065 6810. Onze EPDM specialisten staan klaar om u een advies op maat te geven.  

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen