WEEKENDACTIE! 12,5% korting

Tot en met zondag 30 januari geven wij 12,5% korting op het gehele assortiment.
Bestel snel en profiteer direct!

EPDM Hemelwaterafvoer

EPDM hemelwaterafvoer is onmisbaar op een dak

Een EPDM hemelwaterafvoer op een plat dak is essentieel. Het zorgt er namelijk voor dat uw EPDM dakgoot goed functioneert. Wanneer u geen gebruik maakt van een EPDM hwa kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij bieden verschillende soorten EPDM waterafvoeren aan zoals EPDM onderuitlopen en zij uitlopen. Onze hemelwaterafvoeren vallen in uw bestaande afvoer en zijn daarom een fractie kleiner dan uw hemelwaterafvoer buis. Onze waterafvoeren zijn voorzien van een slabbe met daaraan een buis van PE materiaal gelast. De slabbe verlijmd u eenvoudig met onze contactlijm en kit aan het EPDM dak.

Producten 11-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

EPDM hwa plat dak

Het is noodzakelijk om een hemelwaterafvoer aan te brengen op een plat dak. Wanneer u dit niet doet blijft het water op het platte dak liggen met als gevolg dat het dak beschadigt doordat het het gewicht van het water moet dragen. Daarnaast kunt u het water dat u middels de hemelwaterafvoer afvoert ook opvangen in een regenton. Door het regenwater op te vangen heeft u in droge tijden een voorraad regenwater wat u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw planten in de tuin mee te verzorgen. Kies daarom zorgvuldig de juiste soort hemelwaterafvoer.

Verschillende soorten waterafvoeren

In ons assortiment vindt u verschillende soorten waterafvoeren. Deze variëren niet alleen van uitloop (onderuitloop of zijuitloop), maar ook in afmeting. Welk formaat hemelwaterafvoer u uiteindelijk moet hebben is afhankelijk van het oppervlak van het dak en het aantal regenwater dat moet worden opgevangen. Waterafvoeren met een diameter tot 90mm volstaan over het algemeen op daken van schuurtjes, tuinhuisjes of kleine overkappingen. Grotere EPDM daken hebben vanzelfsprekend een hemelwaterafvoer met een grotere doorsnede nodig. Een hemelwaterafvoer zelf plaatsen gaat gemakkelijk en snel. Weet u niet welke hemelwaterafvoer u moet hebben? Neem dan contact met ons op via 085 065 6810.

EPDM hemelwaterafvoer kopen bij Interexpress

Als u op zoek bent naar hwa, dan bent u bezig met uw dak. Wist u al dat Interexpress een totaaloplossing biedt voor een lekkage-vrij dak? Ons Europese EPDM is uitermate geschikt om als dakbedekking te gebruiken, en het gaat vaak wel 50 jaar mee! U kunt bij ons de EPDM op maat bestellen, en wij bieden EPDM dakpakketten aan waarmee u direct alle benodigdheden zoals lijm en kit in huis haalt. EPDM is erg makkelijk te leggen, ook als u hier geen ervaring in heeft. En komt u er niet uit, raadpleeg dan onze specialisten of bekijk de handige video handleiding!

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen