• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

EPDM op garagedak

Wanneer u uw garagedak wilt voorzien van dakbedekking is de kans groot dat u uitkomt bij EPDM dakbedekking, dit is namelijk een veel gebruikte soort dakbedekking waarmee u (bijna) altijd goed uit de voeten kan. In dit blog vertellen we u over de mooie voordelen en het gebruik van ons Europese EPDM.

Waarom EPDM dakbedekking op het dak van een garage?

Zoals gezegd is dit product toepasbaar in vele situaties, zo kunt u het gebruiken bij luchtdicht bouwen, voor op een plat schuurdak, onder een sedumdak of zonnepanelen, als gevelbekleding en uiteraard ook voor een garagedak, op de laatste gaan we hier wat dieper op in. EPDM heeft een aantal mooie eigenschappen, zo heeft het bijvoorbeeld een levensduur van 50 jaar, is het verkrijgbaar in vele maten, is het op maat leverbaar en gemakkelijk en snel door uzelf te verwerken. Voor een garagedak zonder ballast komt u prima weg met onze 1mm dikke variant, maar wanneer u wel moet werken met ballast zoals zonnepanelen is het zeer aan te bevelen om te kiezen voor onze 1,3mm dikke variant. De zonnepanelen moeten namelijk wel goed bevestigd kunnen worden en dit kunt u het beste doen door 1,30mm dik te gebruiken.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm-meest-duurzame-dakbedekking

Duurzaam

Duurzaamheid van EPDM

epdm-op-een-plat-schuurdak

Schuurdak

EPDM op een plat schuurdak

EPDM is gemakkelijk te verwerken

Omdat EPDM op maat te bestellen is hoeft u dit zelf al niet meer te snijden en kunt u wanneer het geleverd is meteen aan de slag met de klus. U heeft hier dan ook geen expert voor nodig, dit bespaart u ook nog eens in de kosten. EPDM is geschikt voor een licht hellend of plat dak en is brandveilig te verwerken omdat u hiervoor geen brander nodig heeft. Het wordt namelijk gemakkelijk op het dak gelijmd met de oersterke bodemlijm en contactlijm van Tytane. Met onze bijgeleverde handleiding en de videohandleidingen op onze website is er altijd voldoende informatie voor handen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM voor garagedak kopen bij Interexpress

Bij Interexpress kunt u dus terecht voor A-kwaliteit Europees folie maar daarnaast hebben wij in ons assortiment meerdere producten zoals PIR-isolatieEPDM hemelwaterafvoeren, daktrimmen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en EPDM lijm en kit. Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling z.s.m. te verzenden en u ontvangt uw bestelling dan ook al binnen 2 werkdagen.