• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM op garagedak

Waarom EPDM dakbedekking op het dak van een garage?

Zoals gezegd is dit product toepasbaar in vele situaties, zo kunt u het gebruiken bij luchtdicht bouwen, voor op een plat schuurdak, onder een sedumdak of zonnepanelen, als gevelbekleding en uiteraard ook voor een garagedak, op de laatste gaan we hier wat dieper op in. EPDM heeft een aantal mooie eigenschappen, zo heeft het bijvoorbeeld een levensduur van 50 jaar, is het verkrijgbaar in vele maten, is het op maat leverbaar en gemakkelijk en snel door uzelf te verwerken. Voor een garagedak zonder ballast komt u prima weg met onze 1mm dikke variant, maar wanneer u wel moet werken met ballast zoals zonnepanelen is het zeer aan te bevelen om te kiezen voor onze 1,3mm dikke variant. De zonnepanelen moeten namelijk wel goed bevestigd kunnen worden en dit kunt u het beste doen door 1,30mm dik te gebruiken.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

EPDM is gemakkelijk te verwerken

Omdat EPDM op maat te bestellen is hoeft u dit zelf al niet meer te snijden en kunt u wanneer het geleverd is meteen aan de slag met de klus. U heeft hier dan ook geen expert voor nodig, dit bespaart u ook nog eens in de kosten. EPDM is geschikt voor een licht hellend of plat dak en is brandveilig te verwerken omdat u hiervoor geen brander nodig heeft. Het wordt namelijk gemakkelijk op het dak gelijmd met de oersterke bodemlijm en contactlijm van Tytane. Met onze bijgeleverde handleiding en de videohandleidingen op onze website is er altijd voldoende informatie voor handen.

EPDM voor garagedak kopen bij Interexpress

Bij Interexpress kunt u dus terecht voor A-kwaliteit Europees folie maar daarnaast hebben wij in ons assortiment meerdere producten zoals PIR-isolatieEPDM hemelwaterafvoeren, daktrimmen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en EPDM lijm en kit. Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling z.s.m. te verzenden en u ontvangt uw bestelling dan ook al binnen 2 werkdagen.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant