• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

EPDM op garagedak

Wanneer u uw garagedak wilt voorzien van dakbedekking is de kans groot dat u uitkomt bij EPDM dakbedekking, dit is namelijk een veel gebruikte soort dakbedekking waarmee u (bijna) altijd goed uit de voeten kan. In dit blog vertellen we u over de mooie voordelen en het gebruik van ons Europese EPDM.

Waarom EPDM dakbedekking op het dak van een garage?

Zoals gezegd is EPDM toepasbaar in vele situaties, zo kunt u het gebruiken bij luchtdicht bouwen, onder een sedumdak of zonnepanelen, als gevelbekleding en uiteraard ook voor een garagedak, op de laatste gaan we hier wat dieper op in. EPDM-dakbedekking heeft een aantal mooie eigenschappen, zo heeft het bijvoorbeeld een levensduur van 50 jaar, is het verkrijgbaar in vele maten, is het op maat leverbaar en gemakkelijk en snel door uzelf te verwerken. Voor een garagedak zonder ballast komt u prima weg met onze 1mm dikke EPDM, maar wanneer u wel moet werken met ballast zoals zonnepanelen is het zeer aan te bevelen om te kiezen voor 1,3mm dikke EPDM. De zonnepanelen moeten namelijk wel goed bevestigd kunnen worden en dit kunt u het beste doen door 1,3mm dikke EPDM te gebruiken.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Kimfixatie

EPDM en kimfixatie

epdm lijmen op roofing dak

Lijmen en kitten

EPDM lijmen op een roofing dak

EPDM is gemakkelijk te verwerken

Omdat EPDM op maat te bestellen is hoeft u dit zelf al niet meer te snijden en kunt u wanneer het geleverd is meteen aan de slag met de klus. U heeft hier dan ook geen expert voor nodig, dit bespaart u ook nog eens in de kosten. EPDM is geschikt voor een licht hellend of plat dak en is brandveilig te verwerken omdat u hiervoor geen brander nodig heeft. EPDM wordt namelijk gemakkelijk op het dak gelijmd met de oersterke EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm van Tytane. Met onze bijgeleverde handleiding en de videohandleidingen op onze website is er altijd voldoende informatie voor handen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking 1.30mm

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket 1.30mm

EPDM lijmen

EPDM contactlijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM voor garagedak kopen bij Interexpress

Bij Interexpress kunt u dus terecht voor A-kwaliteit Europese EPDM maar daarnaast hebben wij in ons assortiment meerdere producten zoals PIR-isolatieEPDM hemelwaterafvoeren, daktrimmen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en EPDM lijm en kit. Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling z.s.m. te verzenden en u ontvangt uw bestelling dan ook al binnen 2 werkdagen.