10% WEEKENDACTIE!

Profiteer direct en ontvang alleen dit weekend nog 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*actie loopt t/m maandag 11 december!

EPDM stroken voor gevels en luchtdicht bouwen

EPDM stroken voor uw gevel

Wilt u de gevel van uw gebouw wind- of waterdicht maken? De gunstig geprijsde EPDM stroken van Interexpress zijn hier bij uitstek voor geschikt. Dankzij de voordelige eigenschappen van EPDM rubber bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afdichting van uw gevel die tot in de lengte van jaren meegaat.

EPDM stroken in verschillende breedtes en diktes

Een van de zaken die EPDM zo geschikt maakt voor toepassing in de gevelbouw, is de grote elasticiteit van het materiaal. Zeker in Nederland, het land van de veranderlijke weersomstandigheden, komt deze eigenschap goed van pas. Of het nu vriest of er een hittegolf door het land trekt; herhaaldelijk krimpen en uitzetten vormt geen enkel probleem en resulteert niet in scheuren of breuken.

Ook andere extreme weersomstandigheden zoals zware regenval brengen een met EPDM bekleedde gevel geen moment in de problemen. Het materiaal onderscheidt zich door een grote waterdichtheid en beschermt uw gebouw daarmee tegen uiteenlopende vochtige weerscondities. Dat is in Nederland bepaald geen overbodige luxe!

De EPDM stroken van Interexpress laten zich gemakkelijk verwerken en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes. Kies uit stroken met een breedte van 100 tot 1000 mm en een dikte van 1,00 of 1,30 mm. De optimale afmetingen zijn afhankelijk van uw toepassing en specifieke wensen. De stroken worden standaard geleverd in een lengte van 20 meter.

Langdurige en betrouwbare afdichting van uw gebouw

De toepassing van EPDM als gevelbekleding minimaliseert niet alleen de kans op problemen zoals lekkage, maar reduceert ook andere risico’s. De stroken van Interexpress zijn bijvoorbeeld zeer onderhoudsarm. Dit voorkomt niet alleen veel onderhoudswerkzaamheden, maar scheelt u in de loop van de jaren ook flink in de kosten.

Ook voor luchtdicht bouwen, een energiezuinige bouwmethode die tegenwoordig steeds meer de norm wordt, is de toepassing van EPDM ideaal. Het materiaal heeft van zichzelf een uitermate hoge dampdiffusie weerstand en helpt hiermee om in- en exfiltratie van ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen. Hierdoor worden ook eventuele vochtproblemen vermeden.

Een van de grootste voordelen van EPDM als bekleding voor uw gevel hebben we nog onbenoemd gelaten en dat is de extreem hoge levensduur. De EPDM stroken van Interexpress gaan wel een halve eeuw mee en verzekeren u hiermee van een langdurige afdichting van uw gebouw.

Meer weten over het gebruik van EPDM voor de gevel van uw gebouw? Stel uw vraag via [email protected] of bel naar +31 (0)38 376 0604.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen