• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Ga voor een EPDM totaal pakket!

Als u een dak wilt gaan vervangen, of de ideale dakbedekking zoekt voor een nieuw te bouwen schuur, loods of ander gebouw met een plat of licht hellend dak, dan hebben wij voor u de oplossing: Een EPDM totaal pakket! Wat u hier van kunt verwachten en waarom dit de perfecte keuze is voor een doe-het-zelver of professional, leggen we u graag uit.

De voordelen van een EPDM pakket

Bij Interexpress hebben we jarenlang ervaring met het materiaal EPDM. We weten dan ook precies waar u tegenaan kunt lopen als u geschikte dakbedekking wilt aanschaffen. Over de kwaliteit hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit EPDM aan dat in Europa is geproduceerd, dus zonder talk.

Het kan lastig zijn om precies het juiste formaat te bestellen. Want wat is nou handiger, EPDM folie rollen bestellen en deze zelf verlijmen, of juist EPDM dakbedekking uit één stuk? En hoeveel lijm is er dan nodig? Zomaar wat vragen waar u tegenaan kunt lopen. Speciaal hiervoor hebben wij onze EPDM dakpakketten ontwikkeld! U kiest de juiste dikte, u kiest of u wel of geen hemelwaterafvoer nodig heeft, geeft de juiste afmetingen van het dak aan en klikt op bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u de dakbedekking precies op maat krijgt, inclusief ruim voldoende lijm om het op uw dak te verlijmen. Makkelijker kan niet!

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
ontluchting-voor-uw-platte-dak

Dakdoorvoer

Ontluchting voor uw platte dak

is-epdm-zelfklevend

Lijmen

Is EPDM zelfklevend?

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

EPDM pakket Basic bestaat uit op maat gemaakt EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm. In dit pakket wordt alle benodigde lijm meegeleverd. Tevens bevat het EPDM pakket een Nederlandstalige handleiding.

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

EPDM pakket XL bestaat uit EPDM dakbedekking op maat gemaakt met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm, inclusief alle benodigde lijmen en kitten. Verder bevat dit EPDM pakket XL een Nederlandstalige handleiding en een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Voor welke dikte moet ik kiezen als ik EPDM bestel?

De enige keuze die u nog moet maken als u uit deze dakpakketten gaat kiezen, is welke dikte u nodig heeft. Wij adviseren om voor huizen, loodsen, schuren en garages EPDM te gebruiken van 1,3 millimeter dik. Dit EPDM gaat minstens 50 jaar mee en is bestand tegen alle weersinvloeden. U weet zeker dat u tientallen jaren verzekerd bent van een waterdicht dak

Gaat u een veranda of overkapping maken, dan kunt u prima voor EPDM met een dikte van 1 millimeter kiezen. Ook dit EPDM rubber gaat zeker 50 jaar mee, en met EPDM van 1 millimeter dik bent u net wat goedkoper uit.

EPDM totaal pakket kopen bij de expert

Zoals u heeft kunnen lezen doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt ons dakleer leggen zonder te branden, u kunt gewoon zelf ons dakleer plakken met onze speciale EPDM lijmen. Met een EPDMtotaal pakket kunt u gemakkelijk zelf een EPDM dak direkt verlijmen, ook als u geen of weinig ervaring heeft. Wij zouden ons echter geen expert noemen als wij niet nog meer te bieden zouden hebben dan alleen de dakpakketten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor speciale EPDM stroken die u kunt gebruik om een dakgoot te renoveren, maar ook PIR isolatieplaten om een dak te isoleren maken deel uit van ons assortiment. Bedenk dan ook vooraf of u uw dak ook geïsoleerd wilt hebben, zodat u de gewenste PIR isolatie direct mee kunt bestellen. Werk uw dak direct af met een EPDM daktrim, en u kunt tientallen jaren genieten van een waterdicht dak!