• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

Ga voor een EPDM totaal pakket!

Als u een dak wilt gaan vervangen, of de ideale dakbedekking zoekt voor een nieuw te bouwen schuur, loods of ander gebouw met een plat of licht hellend dak, dan hebben wij voor u de oplossing: Een EPDM totaal pakket! Wat u hier van kunt verwachten en waarom dit de perfecte keuze is voor een doe-het-zelver of professional, leggen we u graag uit.

De voordelen van een EPDM pakket

Bij Interexpress hebben we jarenlang ervaring met het materiaal EPDM. We weten dan ook precies waar u tegen aan kunt lopen als u geschikte dakbedekking wilt aanschaffen. Over de kwaliteit hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Wij bieden uitsluiten A-kwaliteit aan dat in Europa is geproduceerd, dus zonder talk. Maar het kan wel lastig zijn om precies het juiste formaat te bestellen. Want wat is nou handiger, folie rollen bestellen en deze zelf verlijmen, of juist dakbedekking uit één stuk? En hoeveel lijm is er dan nodig? Zomaar wat vragen waar u tegenaan kunt lopen. Speciaal hiervoor hebben wij onze EPDM dakpakketten ontwikkeld! U kiest de juiste dikte, u kiest of u wel of geen hemelwaterafvoer nodig heeft, geeft de juiste afmetingen van het dak aan en klikt op bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u de dakbedekking precies op maat krijgt, inclusief ruim voldoende lijm om het op uw dak te verlijmen. Makkelijker kan niet!

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
ontluchting-voor-uw-platte-dak

Dakdoorvoer

Ontluchting voor uw platte dak

is-epdm-zelfklevend

Lijmen

Is EPDM zelfklevend?

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

Dakpakket Basic bestaat uit op maat gemaakt dakbedekking met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm. In dit pakket wordt alle benodigde lijm mee geleverd. Tevens bevat het pakket een Nederlandstalige handleiding.

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

Een dakpakket XL bestaat uit dakbedekking op maat gemaakt met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm, inclusief alle benodigde lijmen en kitten. Verder bevat dit dakpakket XL een Nederlandstalige handleiding en een hemelwaterafvoer naar keuze.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Voor welke dikte moet ik kiezen als ik EPDM bestel?

De enige keuze die u nog moet maken als u uit deze dakpakketten gaat kiezen, is welke dikte u nodig heeft. Wij adviseren om voor huizen, loodsen, schuren en garages folie te gebruiken van 1,3 millimeter dik. Dit folie gaat minstens 50 jaar mee en is bestand tegen alle weersinvloeden. U weet zeker dat u tientallen jaren verzekerd bent van een waterdicht dak

Gaat u een veranda of overkapping maken, dan kunt u prima voor folie met een dikte van 1 millimeter kiezen. Ook dit rubber gaat zeker 50 jaar mee, en met EPDM van 1 millimeter dik bent u net wat goedkoper uit.

EPDM totaal pakket kopen bij de expert

Zoals u heeft kunnen lezen doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met een compleet dakakket kunt u gemakkelijk zelf een dak verlijmen, ook als u geen of weinig ervaring heeft. Wij zouden ons echter geen expert noemen als wij niet nog meer te bieden zouden hebben dan alleen de dakpakketten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor speciale EPDM stroken die u kunt gebruik om een dakgoot te renoveren, maar ook PIR isolatieplaten om een dak te isoleren maken deel uit van ons assortiment. Bedenk dan ook vooraf of u uw dak ook geïsoleerd wilt hebben, zodat u de gewenste PIR isolatie direct mee kunt bestellen. Werk uw dak direct af met een EPDM daktrim, en u kunt tientallen jaren genieten van een waterdicht dak!