• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
 • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
 • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Ga voor een EPDM totaal pakket!

De voordelen van een EPDM pakket

Bij Interexpress hebben we jarenlang ervaring met het materiaal EPDM. We weten dan ook precies waar u tegenaan kunt lopen als u geschikte dakbedekking wilt aanschaffen. Over de kwaliteit hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit EPDM aan dat in Europa is geproduceerd, dus zonder talk.

Het kan lastig zijn om precies het juiste formaat te bestellen. Want wat is nou handiger, EPDM folie rollen bestellen en deze zelf verlijmen, of juist EPDM dakbedekking uit één stuk? En hoeveel lijm is er dan nodig? Zomaar wat vragen waar u tegenaan kunt lopen. Speciaal hiervoor hebben wij onze EPDM dakpakketten ontwikkeld! U kiest de juiste dikte, u kiest of u wel of geen hemelwaterafvoer nodig heeft, geeft de juiste afmetingen van het dak aan en klikt op bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u de dakbedekking precies op maat krijgt, inclusief ruim voldoende lijm om het op uw dak te verlijmen. Makkelijker kan niet!

De voordelen van EPDM van Tytane

 • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt in combinatie met isolatie

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

EPDM pakket Basic bestaat uit op maat gemaakt EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm. In dit pakket wordt alle benodigde lijm meegeleverd. Tevens bevat het EPDM pakket een Nederlandstalige handleiding.

Wat zit er in een EPDM totaal pakket Basic?

EPDM pakket XL bestaat uit EPDM dakbedekking op maat gemaakt met een dikte van 1,30 mm of 1,00mm, inclusief alle benodigde lijmen en kitten. Verder bevat dit EPDM pakket XL een Nederlandstalige handleiding en een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze.

Voor welke dikte moet ik kiezen als ik EPDM bestel?

De enige keuze die u nog moet maken als u uit deze dakpakketten gaat kiezen, is welke dikte u nodig heeft. Wij adviseren om voor huizen, loodsen, schuren en garages EPDM te gebruiken van 1,3 millimeter dik. Dit EPDM gaat minstens 50 jaar mee en is bestand tegen alle weersinvloeden. U weet zeker dat u tientallen jaren verzekerd bent van een waterdicht dak

Gaat u een veranda of overkapping maken, dan kunt u prima voor EPDM met een dikte van 1 millimeter kiezen. Ook dit EPDM rubber gaat zeker 50 jaar mee, en met EPDM van 1 millimeter dik bent u net wat goedkoper uit.

EPDM totaal pakket kopen bij de expert

Zoals u heeft kunnen lezen doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt ons dakleer leggen zonder te branden, u kunt gewoon zelf ons dakleer plakken met onze speciale EPDM lijmen. Met een EPDMtotaal pakket kunt u gemakkelijk zelf een EPDM dak direkt verlijmen, ook als u geen of weinig ervaring heeft. Wij zouden ons echter geen expert noemen als wij niet nog meer te bieden zouden hebben dan alleen de dakpakketten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor speciale EPDM stroken die u kunt gebruik om een dakgoot te renoveren, maar ook PIR isolatieplaten om een dak te isoleren maken deel uit van ons assortiment. Bedenk dan ook vooraf of u uw dak ook geïsoleerd wilt hebben, zodat u de gewenste PIR isolatie direct mee kunt bestellen. Werk uw dak direct af met een EPDM daktrim, en u kunt tientallen jaren genieten van een waterdicht dak!

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

 • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
  Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw
 • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
  Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
 • EPDM op het dak van een schuur leggen
  Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress