HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

PIR isolatie

PIR isolatieplaten geschikt voor EPDM dakbedekking

PIR isolatieplaten kopen om uw dak te isoleren? Interexpress heeft voor u de beste dakisolatie geselecteerd. Onze dakisolatieplaten hebben een scherpe prijs en zijn van uitstekende kwaliteit. Hierbij hebben wij o.a. gekeken naar de combinatie met de EPDM dakbedekking. Let op: PIR isolatieplaten met een aluminium cachering zijn officieel niet geschikt voor verlijming met EPDM dakbedekking. Wij verkopen dan ook enkel PIR dakisolatie met een geschikte cachering voor uw EPDM dakfolie.

Producten 11-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

Pagina
per pagina

PIR isolatieplaten voor dakisolatie

Gaat u bouwen of bent u bezig met het renoveren van uw dak? Dan is het goed om na te denken over het isoleren van uw dak. Als u aan de klus begint, heeft u het dak open liggen en dat is het ideale moment om de PIR dakisolatieplaten te plaatsen. Door uw dak goed te isoleren kunt u flink besparen op uw energiekosten. Daarnaast is het ook gunstig voor het milieu.

Verschil PIR of PUR isolatie

Wanneer u uw dak gaat isoleren komt u verschillende isolatiematerialen tegen. PIR en PUR zijn de meest bekende materialen, maar wat is nu het verschil? Kort gezegd is PIR isolatie een verbeterde versie van de PUR isolatie. De isolatiewaarde van PIR dakplaten ligt hoger dan van de PUR isolatieplaten en hierdoor kunt u met minimale dikte al een hoog rendement behalen. Daarnaast heeft PIR een grotere brandveiligheid. Omdat de voordelen overduidelijk zijn, hebben wij bij Interexpress dan ook gekozen om de PIR isolatieplaten in ons assortiment op te nemen.

PIR platen kopen bij Interexpress

Wanneer u kiest voor PIR isolatie kunt u uw isolatieplaten eenvoudig online bij Interexpress bestellen. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en heeft u keuze uit een breed assortiment. Wij hebben isolatieplaten in diverse afmetingen, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde materialen. Wij bieden tevens combinatiepakketten aan met daarin drukverdeelplaten en schroeven voor de bevestiging van de isolatieplaten. Natuurlijk bieden wij ook de EPDM dakbedekking zelf aan, en de juist EPDM lijm en kit. Zo kunt u bij ons alle benodigdheden voor een nieuw dak aanschaffen.

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bij u thuis geleverd. Dat is het gemak van online bestellen bij Interexpress.nl!

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen