Gratis aandrukroller actie!

Ontvang nu bij aanschaf van een EPDM dakpakket een gratis aandrukroller t.w.v. 34.94!

PIR dakisolatie platen geschikt voor EPDM dakbedekking

PIR isolatieplaten kopen voor uw dakisolatie? Interexpress heeft voor u de beste dakisolatie geselecteerd. U kunt bij ons dakisolatieplaten bestellen voor een scherpe prijs. Hierbij hebben wij o.a. gekeken naar de hechting met de EPDM dakbedekking. Onderstaande PIR platen vormen de beste combinatie met EPDM folie. Let op: PIR isolatieplaten met een aluminium cachering zijn officieel niet geschikt voor verlijming met EPDM dakbedekking. Wij verkopen dan ook enkel PIR dakisolatie met een geschikte cachering voor uw EPDM dakfolie.

Meer informatie

Producten 21-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. PIR isolatielijm 750ml
  PIR isolatielijm 750ml

  PIR isolatielijm is ideaal voor het verlijmen van uw PIR isolatie op uw dak of gevel.

  € 15,13
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. Professioneel lijm pistool
  Professioneel lijm pistool
  Dit pistool wordt gebruikt voor het aanbrengen van de isolatielijm
  € 24,14
  Per stuk
  Incl. BTW
 3. Pistool cleaner 500ml
  Pistool cleaner 500ml
  De pistoolcleaner wordt gebruikt voor het reinigen van het lijmpistool.
  € 9,06
  Per stuk
  Incl. BTW
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 3 werkdagen Lervering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

 4. Drukverdeelplaat
  Drukverdeelplaat
  Met deze drukverdeelplaat kunt u de (PIR) isolatieplaten op uw dak bevestigen. Een isolatieplaat (120cm x 60cm dient op 5 punten bevestigt te worden)
  € 0,18
  Per stuk
  Incl. BTW

Producten 21-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PIR isolatieplaten voor dakisolatie

Gaat u bouwen of bent u bezig met het renoveren van uw dak? Dan is het goed om na te denken over isolatie dakplaten. Op dat moment heeft u toch uw dak openliggen waardoor dat het uitgelezen moment is om uw dak te voorzien van isolatie. Door uw dak goed te isoleren kunt u besparen op uw energiekosten. Daarnaast is het ook gunstig voor het milieu.  

Verschil PIR en PUR isolatie

Wanneer u uw dak gaat isoleren komt u verschillende isolatiematerialen tegen. PIR en PUR zijn wel de meest bekende materialen, maar wat is het verschil? Kort gezegd is PIR isolatie een verbeterde versie van de PUR isolatie. De isolatiewaarde van PIR dakplaten ligt hoger dan van de Pur isolatieplaten. Hierdoor kunt u met minimale dikte al een hoog rendement behalen. Daarnaast heeft PIR een grotere brandveiligheid.

PIR platen kopen

Wanneer u kiest voor PIR dakisolatie kunt u uw isolatieplaten eenvoudig online bij Interexpress bestellen. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en heeft u keuze uit een breed assortiment. Wij hebben isolatieplaten in diverse afmetingen, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde materialen. Wij bieden tevens combinatiepakketten aan met daarin drukverdeelplaten en schroeven voor de bevestiging van de isolatieplaten. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bij u thuis geleverd. Dat is het gemakt van online bestellen bij Interexpress.nl! 

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen