Aangepaste dienstverlening

Interexpress is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

Blog

Hoe moet ik EPDM reinigen?

Moet ik EPDM reinigen en onderhouden, en hoe doe ik dit? Wij kunnen ons zo voorstellen dat u deze vraag heeft, als u een EPDM dak heeft of binnenkort een dak wilt gaan bekleden met EPDM. Als u verder leest zult u merken dat EPDM onderhoudsvriendelijk is, maar dat er wel degelijk enkele dingen zijn die u kunt doen om nog langer te kunnen genieten van een strak en lekkagevrij dak.

Lees meer

Hoe gaat een totaalrenovatie met EPDM in zijn werk?

In dit artikel vertellen wij u alles over totaalrenovatie met EPDM. EPDM kunt u namelijk inzetten voor tal van renovatie projecten voor dak, gevel of goot van uw woning of bedrijfspand. Door uw pand grondig te renoveren kunt u besparen op kosten zoals energie en voorkomt u lekkage. Het renoveren van diverse onderdelen van uw woning of bedrijfspand hoeft niet altijd prijzig te zijn.

Lees meer

Wat is de beste dakbedekking voor een plat dak?

Uw platte dak is aan vervanging toe? Welke dakbedekking is hiervoor het beste geschikt en moet u kiezen? In dit artikel over dakbedekking vertellen wij u graag alles over de juiste en beste dakbedekking van dit moment. Snel dakbedekking kopen en ontvangen? Interexpress staat voor u klaar!

Lees meer

Is een groendak gevoelig voor lekkage?

U heeft een mooi groendak of sedum dak geplaatst en vervolgens krijgt u lekkage. Buiten het feit dat lekkage erg vervelend is kunt u een lekkage in uw groendak ook erg slecht opsporen. Lekkage voorkomen? Leest u dan dit artikel.

Lees meer

Hoe installeer ik zonnepanelen op EPDM dakbedekking

Landelijke subsidie op zonnepanelen is er inmiddels al een aantal jaar niet meer. Wel zijn er enkele gemeentes die een aantrekkelijke regeling bieden. Zelfs als dit in jouw geval niet zo is, vormen zonnepanelen een interessante investering die zichzelf op termijn terugverdient. Zeker in combinatie met EPDM dakbedekking.

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen