Actie (voordeel nieuwjaar)

Ontvang nu 10% korting op het gehele assortiment! Gebruik hiervoor de kortingscode INTEREXPRESS19^gJ.

Blog

Uw woning is meer waard met PIR isolatie en EPDM als dakbedekking

Twee derde van de Nederlandse huizenkopers wil een woning die zo goed als af is. Een huis dat bovendien voldoende ruimte biedt, weinig onderhoud vergt en waar weinig in geïnvesteerd hoeft te worden. In dat geval is het natuurlijk een voordeel als u als verkoper veel investeringen al voor uw rekening heeft genomen. Dit zijn de zaken die de waarde van uw woning flink verhogen:

Lees meer

EPDM dakbedekking en zonnepanelen de beste combinatie

EPDM staat bekend als een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. EPDM dakbedekking gaat daarom uitstekend samen met zonnepanelen, die deze eigenschappen delen en u ook nog eens flink laten besparen op de energierekening. De panelen zijn eenvoudig te monteren op een plat of schuin dak en zijn net als EPDM een slimme investering.

Lees meer

Daklekkage voorkomen

Weinig zaken zijn vervelender dan lekkage in uw dak. Van het plaatsen van emmers om het water in op te vangen tot het bellen van een loodgieter om het lek te verhelpen; het zijn allemaal zaken waar u niet op zit te wachten. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, geven we u hieronder drie tips om ervoor te zorgen dat het zover niet komt.

Lees meer

Groendaken en sedumdaken

Groendaken in combinatie met EPDM dakbedekking nemen toe in populariteit. De voordelen van een groendak hebben we in een eerder artikel al uitgelegd, maar belangrijk om te weten is ook dat dit type dak beschikbaar is in verschillende varianten. Zeer onderhoudsarm is bijvoorbeeld het sedumdak, iets waar wij u hieronder alles over vertellen.

Lees meer

EPDM dakbedekking en kimfixatie

EPDM staat bekend om de lange levensduur en grote elasticiteit. Maar het is juist die laatste eigenschap die in sommige gevallen een bedreiging kan vormen voor de eerste. Met name in dakhoeken kan het materiaal na verloop van tijd namelijk loskomen door veelvuldig uitzetten en krimpen. Over de oplossing, kimfixatie, vertellen we in dit artikel alles wat u moet weten.

Lees meer

Alles over Pir isolatie

Als trouwe lezer van onze blog, weet u inmiddels waarom EPDM een uitstekende keuze is als dakbedekking. Maar naast het bedekken van uw dak, is ook het isoleren ervan een investering die zichzelf op termijn kan terugverdienen. Op het gebied van isolatie zijn met name PIR isolatieplaten een interessante optie. Hieronder geven we een overzicht van alle voordelen.

Lees meer

Besparen op de kosten van EPDM

Overweegt u uw platte of licht hellende dak te vernieuwen met EPDM dakbedekking? Dan bent u bij Interexpress zeer voordelig uit. Dit heeft niet alleen te maken met de lage prijzen voor onze dakpakketten, maar ook met het feit dat deze lange tijd meegaan en u ze zelf kunt plaatsen. Hierdoor bespaart u op drie fronten kosten en daalt de prijs voor uw EPDM aanzienlijk!

Lees meer

EPDM op hellende daken

De EPDM dakbedekking van Interexpress is niet alleen geschikt voor een plat dak, maar ook voor licht hellende daken. Een prettige eigenschap, want het hellende dak biedt nog altijd een aantal interessante voordelen ten opzichte van platte alternatieven. Hieronder bespreken we de belangrijkste kenmerken en de manier waarop u hier uw voordeel mee kunt doen.

Lees meer

EPDM op het platte dak

Het platte dak is voor veel woningeigenaren van oudsher een bron van veel problemen. De gebruikte dakmaterialen in vroeger tijden zorgden voor vervelende zaken als scheuren en lekkages. Het veelvuldig toepassen van EPDM dakbedekking heeft verandering in deze situatie gebracht.

Lees meer

EPDM stroken voor gevels en luchtdicht bouwen

Wilt u de gevel van uw gebouw wind- of waterdicht maken? De gunstig geprijsde EPDM stroken van Interexpress zijn hier bij uitstek voor geschikt. Dankzij de voordelige eigenschappen van EPDM rubber bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afdichting van uw gevel die tot in de lengte van jaren meegaat.

Lees meer

Copyright © 2018 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen