Aangepaste dienstverlening

Interexpress is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

Blog

Alles over PIR isolatie

Voor de isolatie van een plat of licht hellend dak is PIR tegenwoordig een populaire keuze. Dat is niet zo vreemd, want het materiaal biedt uiteenlopende voordelen. Maar natuurlijk zijn er ook alternatieven. In dit artikel bespreken we deze andere opties en de grootste verschillen met PIR. Zo weet u precies in welke situatie u een bepaald isolatiemateriaal kunt gebruiken.

Lees meer

Terras als ballast gebruiken op EPDM dakbedekking

Onlangs schreven wij al over de voordelen van het aanleggen van een dakterras op EPDM folie. Belangrijk daarbij is dat de dakconstructie sterk genoeg is om de last van het terras te dragen. Anderzijds moet de bekleding van het terras ook sterk genoeg zijn om als ballast voor de dakbedekking te fungeren, als u de EPDM niet wilt hoeven verlijmen. In dit artikel bespreken we de populairste soorten bekleding.

Lees meer

Dakterras op EPDM folie

In een drukke, binnenstedelijke omgeving heeft u als woningbezitter niet altijd de luxe van een eigen tuin. Een dakterras is dan in veel gevallen een goed alternatief. Zeker als het ook nog eens een prachtig uitzicht biedt over de skyline van de stad. In dit artikel leggen we uit waarom u een dakterras het best kunt aanleggen op een dak met EPDM.

Lees meer

Uw woning is meer waard met PIR isolatie en EPDM als dakbedekking

Twee derde van de Nederlandse huizenkopers wil een woning die zo goed als af is. Een huis dat bovendien voldoende ruimte biedt, weinig onderhoud vergt en waar weinig in geïnvesteerd hoeft te worden. In dat geval is het natuurlijk een voordeel als u als verkoper veel investeringen al voor uw rekening heeft genomen. Dit zijn de zaken die de waarde van uw woning flink verhogen:

Lees meer

EPDM dakbedekking en zonnepanelen de beste combinatie

EPDM staat bekend als een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. EPDM dakbedekking gaat daarom uitstekend samen met zonnepanelen, die deze eigenschappen delen en u ook nog eens flink laten besparen op de energierekening. De panelen zijn eenvoudig te monteren op een plat of schuin dak en zijn net als EPDM een slimme investering.

Lees meer

Daklekkage voorkomen

Weinig zaken zijn vervelender dan lekkage in uw dak. Van het plaatsen van emmers om het water in op te vangen tot het bellen van een loodgieter om het lek te verhelpen; het zijn allemaal zaken waar u niet op zit te wachten. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, geven we u hieronder drie tips om ervoor te zorgen dat het zover niet komt.

Lees meer

Groendaken en sedumdaken

Groendaken in combinatie met EPDM dakbedekking nemen toe in populariteit. De voordelen van een groendak hebben we in een eerder artikel al uitgelegd, maar belangrijk om te weten is ook dat dit type dak beschikbaar is in verschillende varianten. Zeer onderhoudsarm is bijvoorbeeld het sedumdak, iets waar wij u hieronder alles over vertellen.

Lees meer

EPDM dakbedekking en kimfixatie

EPDM staat bekend om de lange levensduur en grote elasticiteit. Maar het is juist die laatste eigenschap die in sommige gevallen een bedreiging kan vormen voor de eerste. Met name in dakhoeken kan het materiaal na verloop van tijd namelijk loskomen door veelvuldig uitzetten en krimpen. Over de oplossing, kimfixatie, vertellen we in dit artikel alles wat u moet weten.

Lees meer

Alles over Pir isolatie

Als trouwe lezer van onze blog, weet u inmiddels waarom EPDM een uitstekende keuze is als dakbedekking. Maar naast het bedekken van uw dak, is ook het isoleren ervan een investering die zichzelf op termijn kan terugverdienen. Op het gebied van isolatie zijn met name PIR isolatieplaten een interessante optie. Hieronder geven we een overzicht van alle voordelen.

Lees meer

Besparen op de kosten van EPDM

Overweegt u uw platte of licht hellende dak te vernieuwen met EPDM dakbedekking? Dan bent u bij Interexpress zeer voordelig uit. Dit heeft niet alleen te maken met de lage prijzen voor onze dakpakketten, maar ook met het feit dat deze lange tijd meegaan en u ze zelf kunt plaatsen. Hierdoor bespaart u op drie fronten kosten en daalt de prijs voor uw EPDM aanzienlijk!

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen